FacebookTwitterVKontakteПідписатися на RSS

Шановні випускники 9 класів!

Ваше життя – це довгий і прекрасний шлях пізнання, на якому долею визначено багато поворотів: і легких, і складних. Для вас відкрито нову й чудову сторінку життя – закінчення 9 класу, вибір майбутньої професії, і перший крок у дорослий світ. Від цього вибору залежить не тільки ваше майбутнє, а й щастя й добробут ваших родин і друзів, перспективи нашого міста, нашої держави.

Шановні випускники 9 класів! Будьте вдячні вашим вчителям за любов, турботу, знання та добрі поради, а вашим батькам – за усіляку підтримку, всебічну допомогу та розуміння. Висловлюю щиру вдячність учителям за натхненну, самовіддану працю, за професіоналізм, за ті знання, любов і тепло, чуйне серце, які ви даруєте дітям. Щасливої та щедрої долі у житті, у досягненні, мети, дорогі випускники! Щиро бажаю усім міцного здоров’я, успіхів, гармонії та благополуччя. Будьте гідними поваги людей і радуйте батьків та наставників своїми досягненнями.

Дорогі випускники! Сердечно вітаю вас з довгоочікуваним святом отримання свідоцтва про базову загальну середню освіту.

Бажаю кожному з вас впевненості у собі, у своїх силах, непохитно вірити в свій успіх, у свою велику мету, в свою щасливу долю!

Злагоди вам, миру та добробуту.

Хай вам завжди щастить!

Кiлькiсть переглядiв: 55

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.