FacebookTwitterVKontakteПідписатися на RSS

Харчуємося по-новому

Харчування наших вихованців заслуговує на особливу увагу, оскільки від якості харчування залежить здоров’я дитини..

Очікувані зміни стали можливими завдяки появі нового «Збірника рецептур страв для харчування дітей шкільного віку», автором якого є високо кваліфікований кухар, кулінарний експерт, випускник французької школи кулінарії Le Cordon Bleu та автор проекту «Нове шкільне харчування» Євген Клопотенко, який взявся за досить складне завдання – із застарілого й непрезентабельного шкільного меню зробити цукерочку, яку всі захочуть з’їсти. Він показав, як із звичайного набору продуктів можна приготувати страви, якими залюбки ласуватимуть учні. Цей збірник пропонує 110 різноманітних страв і напоїв.

110 унікальних рецептів містять розділи Збірника: бутерброди та закуски, салати, перші та другі страви, солодкі страви, соуси та заправки, напої. Кожна страва має детальний опис, технологію приготування й навіть важливі примітки від автора, завдяки яким можна зорієнтуватися в секретах приготування страви.

Отож у новому меню можна поступово впроваджувати нові страви, дослухатися до думки учнів та батьків, що й роблять і сьогодні кухарі гімназії.

Із нового меню запропонуємо учням рис відварний з овочами, суп рисовий із томатом, картоплю запечену з куркою, буряк варений із олією та сухарями, салат із моркви та натертим твердим сиром, бігос з гречкою, стіки курячі, курку по-італійськи, картоплю тушковану, рис відварений з куркумою, курячі нагетси, мак енд чіз, картопляне пюре з соком буряка, салат із свіжої капусти з ароматною олією, юшку рибну, пиріг пастуший, пудинг манний. Буде традиційний чай із лимоном, а також смакуватимуть учні чай каркаде.

Головне у новому меню – це його якісь і презентабельний зовнішній вигляд. Нове шкільне харчування від Євгена Клопотенка і справді стане проектом, який покращить культуру харчування в гімназії.

Упевнені, що діти будуть задоволені. І це приємно.

Кiлькiсть переглядiв: 132

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.